Bryllup

BRUDEPARRETS STORE DAG STARTER I EN FLOT AMERIKANERBIL PYNTET MED BLOMSTER OG TYL.

  • Bruden med følge bliver hentet på hjemme adr. og bruden med følge, bliver kørt til kirken eller rådhuset. NB: Chaufføren vil være på adressen 1 kvarter før afhentningen.
  • Chafføren venter udenfor på det nygifte par. Der kan her tages billeder af parret uden for kirken ved bilen eller i bilen, så gæsterne også har et minde fra dagen
  • Turen går nu i Royalt tempo til næste oplevelse evt. fotograf. Her kan bilen indgå som et flot motiv til bryllupsbillederne.
  • Chafføren venter til brudeparret er færdige med fotograferingen, herefter kørers brudeparret til næste bestemmelses sted receptionen/festen.
  • Såfremt brudeparret har specielle ønsker vedr. selve turen er der altid mulighed for en dialog med Chafføren.
  • Chafføren vil altid vælge den smukkeste vej på turen og sørge for sikkerhed og tryghed på turen.

Kirkebryllup eller rådhusbryllup, så er det højtideligt og uforglemmeligt, at kører i den flot pyntet klassiske bil. Der er Champagne/vand til rådighed for brudeparret i bilen. Bilen er smukt pyntet med blomster og tyl. Blomster eventuelt efter brudeparrets ønske.

Såfremt brudeparret måtte have specielle ønsker vedr. kørsel og udsmykningen af bilen, kan det lade sig gør. Vi ønsker brudeparret skal have en uforglemmelig oplevelse og føle sig tryg på den for dem store dag.

PRIS: 2900 kr. (efterfølgende 500 kr./ time)

Timer: 2,5 timer

(Radius af 50 km fra Kbh. ellers 3000 kr. for 2,5 time)

Vi tilbyder også en Bryllups pakke. Se mere her LINK

Ved interesse send mail til os : Tonny@cccruise.com

NB: ved specielle ønsker vedr. udsmykning af bilen, samt ekstra kørsel aftales fast pris for dette ved bookningen, såfremt det ikke er noget der i forvejen indgår i ovenstående tilbud.

Lukket for kommentarer.